IK HEB 16 GRAM FILTERKOFFIE GEKREGEN

EN WAT NU?

ANNE&MAX HUISKAMER FILTERKOFFIE

De Anne&Max Huiskamer filter is een 100% biologische melange van de beste arabica bonen, speciaal gebrand voor langzame zetmethodes zoals filterkoffie, cafetière en Aeropress.

Guji koffie I

De melange is samengesteld met koffies uit Ethiopië en Peru. Het is een uitgebalanceerde combinatie, zacht van smaak met tinten van karamel en chocolade.

De filterkoffie is natuurlijk te proeven in de filialen van Anne&Max, maar ook te verkrijgen voor thuis in 250 en 500 gram. In elke Anne&Max worden de bonen, als gewenst, gemalen op de juiste stand voor jouw zetmethode.

Filterkoffie wegen

16 GRAM KOFFIE

We hebben je 16 gram gemalen koffie gegeven om je te laten proeven hoe lekker de filterkoffie van Anne&Max kan zijn.  Deze 16 gram is perfect afgewogen en gemalen om te zetten in filter (Tiamo). Hier vind je de zetinstructie in 5 makkelijke stappen

Maar uiteraard kun je de koffie ook in andere zetmethodes gebruiken zoals:

Moccamaster

Zet in de Moccamaster de koffie met 230 ml. water (net onder het streepje van de twee kopjes). Hoe je koffie zet in een Moccamaster vind je hier.

DSC03479 1024x680

Chemex

Ook in de 1-3 kops Chemex kun je het proefzakje gebruiken. Houd daarbij de zelfde verhouding aan. 16 gram op 230 gram water. Vind je de koffie te sterk? Voeg wat water toe. Kijk hier hoe je een Chemex kan zetten

Langzaamaan Chemex

Aeropress

Gebruik in de Aeropress 16 gram van de koffie voor het beste resultaat op 230 gram water. Het beste resultaat halen we uit de zogenaamde omgekeerde methode. Wil je de zetmehode zien van Edward Beumer (Nederlands kampioen Aeropress), kijk dan hier.

Langzaamaanmok