DIT IS HEEL LEKKER ECHT!

Bij Anne&Max gebruiken we verschillende (vaak biologische)  ambachtelijke producten. Deze producten worden op ambachtelijke wijze bereid en zijn daarom extra smakelijk.

De Olmenhorst

Van Landgoed de Olmenhorst gebruiken we de biologische appelsap (en soms perensap). Het landgoed ligt vlakbij Lisse en is een mooie plek om te bezoeken. Naast de appel- en perengaard kun je er terecht voor de landgoedwinkel met bijzondere streekproducten.

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt

Dit landgoed ligt in de Betuwe vlakbij het dorp Beesd. Het landgoed bestaat uit 17 boerderijen die verspreid zijn over de waard. Op het landgoed worden veel verschillende producten gemaakt zoals jam, chutneys, kazen en sappen. Bij Anne&Max gebruiken we de landgoedjam.

Kinderdijk biologische kaas

De boerderij van de familie van den Haspel ligt in het molengebied van Kinderdijk, bij Alblasserdam. Op de boerderij worden koeien gehouden waarvan de melk verwerkt wordt tot vegetarische biologische kaas. De koeien van Kinderdijk blijven zo lang mogelijk buiten en kunnen ook als ze binnen zijn in de stal rondscharrelen. Van deze boerderij gebruiken we bij Anne&Max de oude pittige kaas.