ANNE&MAX WENST JE PRACHTIGE FEESTDAGEN

Ik zie sterren in je ogen...en overal om ons heen.

De feestdagen zijn een mooi moment om vriendschap te vieren en je familie te laten weten dat je om hen geeft. En natuurlijk een goed moment om samen tijd door te brengen. Bijvoorbeeld met een groot ontbijt, brunch of High Tea.

banner feestdagen

Reserveren

Kom je tijdens de feestdagen naar Anne&Max en wil je zeker weten dat je een plekje voor je is, reserveer dan nu je feestelijke ontbijt, brunch, lunch, High tea of High Wine. Stuur een mail naar de vestiging die je wil bezoeken met de dag, het tijdstip en het aantal mensen. Kijk voor alle adressen op: http://annemax.nl/vestigingen

Momenten om te delen

Bij Anne&Max zit je goed als je de feestdagen wil delen met je vrienden of familie. We hebben de hele dag door uitgebreide gerechten om te delen:

Ontbijt voor 2 (meer kan natuurlijk ook!)

Droomstart met verschillende soorten brood, hartig en zoet beleg, oeuf en cocotte met bacon, warm gerookte zalm of geroosterde groente. Griekse yoghurt met fruit en granola en een kan V.S. 

AnneMax ontbijt voor 2 I

Samen Zoet

Een proeverij van Anne&Max zoetigheden met taart, koekjes en scones met clotted cream en landgoedjam. Kies uit espresso, koffie, cappuccino, café latte of thee (vanaf 2 personen)

 Samen zoet 2017 2018

Lunch voor 2 (meer kan ook)

Uitgebreide lunch met verschillende soorten brood, hartig beleg, huisgemaakte smeersels, soep, salade, een sap naar keuze en een Oeuf en cocotte met bacon, warm gerookte zalm of geroosterde groente. 

Lunch voor 2 2017 2018High tea

Grootse proeverij van verschillende bruchette, quiche, taart, scones en zoetigheden. Uiteraard met zoveel thee als je op kunt. (vanaf 2 personen)

 High tea 2017 2018 II

High Wine

Een grote proeverij met verschillende hartige hapjes en verschillende bijzondere wijnen. (vanaf 2 personen)

High Wine 2017 2018

Borrelplank

Charcuterie, kazen, vijgenchutney, gemarineerde olijven, Libanees flatbread en borrelnoten. Nachos uit de oven met laas, guacamole, crème fraîche, guacamole en tomatensalsa. (vanaf 2 personen)

Borrelplank 17 18