ANNE, WIL JE WAT MET MIJ BEGINNEN? MAX

Een eigen Anne&Max beginnen, dat kan!

FRANCHISE

Sinds 2012 is Anne&Max een franchiseorganisatie. Veel van onze vestigingen worden al met veel succes geleid door zelfstandige ondernemers. En er zijn meer kansen om je eigen Anne&Max te beginnen! Er zijn verschillende goede locaties in de Randstad beschikbaar waarvoor we ervaren zelfstandige ondernemers zoeken, waaronder Amsterdam.

Anne&Max is een bewezen succesvol belevingsconcept vol enthousiasme om samen met goede ondernemers te groeien.

ANNE&MAX EN ONDERNEMERSCHAP

Bij Anne&Max geloven we sterk in lokaal ondernemerschap. Het herkennen en erkennen van de gasten zijn namelijk de basiswaarden van ons bedrijf. Daarom is franchise een belangrijke pijler binnen de groeistrategie van Anne&Max. Wij geloven dat we door samen te werken met enthousiaste en gedreven ondernemers tot een nog beter resultaat komen.

PROFIEL FRANCHISENEMER

We willen samenwerken met enthousiaste en ervaren ondernemers die onze waarden delen. Ondernemers die zelfstandig een Anne&Max vestiging kunnen leiden waarbij gastvrijheid en kwaliteit voorop staan. Leidinggevende ervaring in de horeca of aanverwante sectoren is hierbij van essentieel belang.

Ben je geïnteresseerd in de franchise kansen van Anne&Max bekijk dan onze franchise-pagina en vraag het informatiepakket aan.