DIT KAN HET BEGIN ZIJN VAN IETS HEEL MOOIS

Dank je wel!

Dank je wel voor al die keren dat je in 2016 naar ons toe bent gekomen! We vinden het leuk als je er bent en hopen je nog vaak te zien. 

Onze belofte voor 2017

We willen je elke dag met een glimlach ontvangen en bijzonder lekkere en gezonde producten voor je maken waar je oprecht van kunt genieten. We willen ons biologisch en fairtrade assortiment verder uitbreiden en het gebruik van plastic verpakkingen terugdringen. We willen onze samenwerkingen met lokale bedrijven die eerlijk biologisch eten produceren én goed voor de omgeving zorgen verstevigen.  Maar bovenal willen we een huiskamer voor je zijn, een plek waar je je elk moment van de dag op je gemak voelt. 

Onze toekomst

In 2017 willen we samen met enthousiaste franchise-ondernemers verder groeien en vestigingen openen in Eindhoven, Den Bosch en Rotterdam. We willen nog meer kansen creëren voor de Anne's en Max-en door te groeien en onze interne trainingen en opleidingen verder te verbeteren. We willen er hard aan blijven werken om ons eten en drinken nog mooier, lekkerder en gezonder te maken. We hopen in 2017 onze gasten nog beter te kunnen helpen met helpen met bewust lekker - en gezond ontbijten, brunchen en lunchen.