MENUKAART Herfst & winter

De nieuwe menukaart voor de herfst & winter is er!

Dikke truien, Schuilen voor de regen, samen spelletjes spelen... het is tijd voor de winterse menukaart

De herfst en de winter zijn een prachtig seizoen voor heerlijk eten en drinken. Bijzondere gerechten en recepten die je opwarmen en passen bij deze tijd van het jaar. Uiteraard met groentes die passen bij het seizoen zoals geroosterde courgette -en zoete aardappel uit de oven. Maar ook met zachte kazen, chutney's en noten.

Winter warme gerechten

Nieuw op de menukaart zijn een aantal heerlijke warme winterse gerechten zoals de goed gevuld lunchsoep met huisgemaakte soep van het seizoen of de 'Goedemiddag' met een Oeuf en cocotte met zalm geserveerd met een quinoasalade en Anne&Max desembrood. Ook nieuw is de panino Boerenbrie met zachte biologische kaas uit Heiloo, geserveerd met tomaten-en dadelchutney en spinazie.

Een goed begin 1024x680

Salades

Eet je liever een salade; naast de Panzanella salade en de Zalm&quinoa salade hebben we ook de Geitenkaas&gegrilde groenten salade met heerlijke winterse gegrilde groente, zachte geitenkaas (van Biokaas Kinderdijk), geroosterde kikkererwten, hummus en spinazie.

Panzanella salade 16

Vandaag-Blijf-Ik-Binnen

Naast als de winterse gerechten hebben we ook uiteraard ook het drinken aangepast op het seizoen met natuurlijk alle Anne&Max Vandaag-Blijf-Ik-Binnen producten zoals de Vandaag-Blijf-Ik-Binnen thee met roosbos, sinaasappel, kardemom, kaneel en gemberwortel. Voor de koffieliefhebber de Vandaag-Blijf-Ik-Binnen Maxiato en voor de Chocoladeliefhebbers een chocolademelk met winterse specerijen.

Chocolade voor gevorderden

Bijzonder trots zijn we ook op onze nieuwe chocolademelk voor serieuze chocoladeliefhebbers. Single Origin 72% Belize cacao van het geweldige merk Dick Taylor. Bereid als een cappuccino met als basis een espresso van pure chocolade.

 Single Origin 1024x680

Gezonde sappen & shakes

Wil je liever een gezond sapje dan hebben we ook iets nieuws; naast onze verse huisgemaakte sappen & shakes hebben we deze winter ook de langzaam en koudgeperste sappen van Sap.je met gezonde én heel lekkere combinaties van het beste biologische fruit en groente.

Zoet

Nieuw in onze taartvitrine zijn onze huisgemaakte amandel/nougat- shortcake (glutenarme -en suikervrije) en de bijzonder lekkere Citroen-en kokostaart (glutenvrije, suikervrije en lactosevrije)van Rose&Vanilla. Daarnaast hebben we uit eigen keuken een aantal bijzondere nieuwe producten zoals de Cascara- en pruim muffin en gevuld speculaas.

Uiteraard kan je ook met de nieuwe menukaart ben je elke dag van de week bij Anne&Max op het juiste adres voor een goed ontbijt, bijzondere koffie, huisgemaakte taart, gezonde lunch, uitgebreide High tea of een borrelplank.

De hele menukaart kun je hier bekijken.