SPECIAAL VOOR JOU, AMBACHTELIJK GEBAKKEN 

Bij Anne&Max zijn we gek op brood, maar dan wel goed brood. Daarom hebben we in samenwerking met Edwin Klaassen van Desem enzo het Anne&Max brood ontwikkeld. Dit is een zeer langzaam gerezen, biologische en ambachtelijk brood. Speciaal voor Anne&Max met heel veel zorg gebakken door de bakkers van Desemenzo.

De juiste ingrediënten

Brood heeft, als het goed is, weinig ingrediënten. En daarom is het extra belangrijk om zeer goede ingrediënten te gebruiken. Voor het Anne&Max brood gebruiken we alleen de beste biologische granen en zaden. De ingrediënten zijn nauwkeurig bij elkaar gezocht zodat de smaak van de broden goed past bij de gerechten die we ermee maken zoals de Club Sandwich.

Desem enzo Bio ingredienten

Nadat alle ingrediënten goed zijn gemengd en er een mooi deeg is ontstaan rijst het brood meer dan 12 uur. Door deze werkwijze ontstaat er een mooi, hoog en luchtig brood zonder dat er extra gluten of andere middelen aan toegevoegd hoeven te worden. 

Desem enzo bakkers aan het werk

Ambachtelijk gebakken

Brood bakken is een prachtig ambacht waar veel kennis én handwerk bij komt kijken. Niet alleen moet er heel zorgvuldig worden omgegaan met ingrediënten, temperatuur etc. Daarnaast is komt er ook heel veel handwerk bij kijken. 

Desem enzo brood cursus   Desem enzo zelf broodbakken

Bij Anne&Max hebben we blond desembrood en volkoren desembrood met geroosterde zaden zoals havervlokken, lijnzaad en zonnebloempitten. 

Desem enzo warm uit de oven