Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Anne&Max staat in de Inspirerende 40!

Yes! We hebben 'm! Anne&Max staat op de 35e plek in de lijst van De Inspirerende 40. En weet je wat het extra bijzonder maakt? We zijn het enige horecabedrijf in dit rijtje van organisaties die de Nederlanders het meest inspireren. Dat betekent dat onze inzet voor duurzaamheid en toegankelijkheid écht opvalt. We voelen ons vereerd! Oh, en alsof dat nog niet genoeg is, staat onze eigen Wobbe van Zoelen in de Food100 – de lijst van de meest invloedrijke voedselveranderaars van Nederland. Een dubbel feestje!

Door Anne

11/10/2024

Elk jaar doet Synergie onderzoek naar organisaties die mensen het meest inspireren. Dit jaar ging het om betaalbaarheid en duurzaamheid onder het thema ‘door de barrière’. En ja, wij staan daar dus gewoon tussen, naast grote organisaties als Vinted, Dille&Kamille en HEMA. Stuk voor stuk bedrijven die laten zien dat duurzaam en betaalbaar hand in hand kunnen gaan. Hoe tof is dat? 

Vorig jaar waren we al onderdeel van de Ones2Watch, een club van beloftevolle bedrijven die snel groeien. En nu… in de top 40 van meest inspirerende organisaties van Nederland! Dat is niet zomaar. Bij Anne&Max zijn we namelijk elke dag bezig om geluksmomentjes te creëren, en dat doen we met een planeetaardige visie.  

 

Planeetaardige impact 

Ons menu is helemaal afgestemd op de toekomst. Of je nou zin hebt in een kop koffie (direct trade uit Peru!) of een lekker planeetaardig gerecht, je kunt bij ons altijd genieten met een goed gevoel. We streven ernaar om 95% van de omzet van biologische producten te laten komen en bieden een uitgebreide keuze aan vega(n) opties. Bij ons is je maaltijd niet alleen lekker, maar ook bewust. 

Wobbe zegt erover: “Dit is wel een bijzondere lijst om in te staan! Natuurlijk werken we elke dag hard aan onze missie, maar we zien dat vooral als onze eigen verantwoordelijkheid. Dat consumenten dit inspirerend vinden, is voor mij ongelofelijk mooi.” 

Lees meer over planeetaardig  

 

De Inspirerende 40

En we blijven dromen… 

LEGO mag dan dit jaar op nummer één staan, wij zijn super trots op onze plek. Too Good To Go, de vijf voorgaande jaren de nummer één, kreeg dit jaar de titel G.O.A.T. (Greatest of All Time). Niet gek, met hun impact op het terugdringen van voedselverspilling. Dat wij als enige horecabedrijf in De Inspirerende 40 staan, laat zien dat duurzame keuzes ook in de horeca écht een verschil maken. En daar gaan we mee door! Zoals Wobbe zegt: “Wij blijven vernieuwen om onze gasten betaalbare, planeetvriendelijke keuzes te bieden.” Bij Anne&Max draait het om warmte, gastvrijheid en lekker eten – allemaal met respect voor onze mooie planeet. 

En met Wobbe in de Food100 als invloedrijke voedselveranderaar hopen we nog meer mensen te inspireren om op een bewuste manier met eten en drinken om te gaan. We blijven innoveren, maar onze missie blijft hetzelfde: een huiskamer zijn voor onze gasten, waar kleine geluksmomenten centraal staan. Eén kop koffie tegelijk, met een grote glimlach erbij! 

Zien we je snel voor zo’n geluksmomentje? 

Meer verhalen