WIN 1 JAAR LANG GRATIS KOFFIE BIJ ANNE&MAX!

Kom langs en vul de actiekaart in.

Dank je wel!

Voor al die keren dat je dit jaar naar ons toe bent gekomen. We vinden het leuk als je er bent en hopen je nog heel vaak te zien!

WIN 1 JAAR LANG GRATIS KOFFIE

Om één van onze gasten speciaal te bedanken maak je elk jaar in elke vestiging kans op 1 jaar lang gratis koffie! Kom naar ons toe en vul de actiekaart in en misschien staat er volgend jaar elke dag speciaal voor jou, jouw favoriete koffie klaar bij Anne&Max. 

AnneMax en Utrecht

Onze belofte voor 2018

We willen je elke dag met een glimlach ontvangen en bijzonder lekkere en gezonde producten voor je maken waar je oprecht van kunt genieten. We gaan nog meer dan in 2017 groente een hoofdrol geven in onze producten Ook willen we ons biologisch en fairtrade assortiment verder uitbreiden en een Anne&Max-label gaan ontwikkelen voor producten die voldoen aan onze normen (open, eerlijk, zorgzaam, betrokken en respectvol) maar die om een bepaalde reden geen keurmerk hebben. Daarnaast willen we het gebruik van plastic verpakkingen terugdringen. We willen onze samenwerkingen met lokale bedrijven die eerlijk biologisch eten produceren én goed voor de omgeving zorgen verstevigen.  Maar bovenal willen we een huiskamer voor je zijn, een plek waar je je elk moment van de dag op je gemak voelt. 

P1050537 1024x768

Onze toekomst

In 2018 willen we samen met enthousiaste franchise-ondernemers verder groeien en vestigingen openen in Amsterdam, Amersfoort. Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Utrecht en Zwolle.  We willen nog meer kansen creëren voor de Anne's en Max-en door te groeien en onze interne trainingen en opleidingen verder te verbeteren. We willen er hard aan blijven werken om ons eten en drinken nog mooier, lekkerder en gezonder te maken. We hopen in 2018 onze gasten nog beter te kunnen helpen met helpen met bewust lekker - en gezond ontbijten, brunchen en lunchen.  

file 7