Zomers genieten bij Anne&Max


Twee keer per jaar veranderen we bij Anne&Max de menukaart. Nu de eerste zonnestralen weer door beginnen te komen is het ook de tijd voor een nieuwe zomer kaart!

Van idee en inspiratie tot concrete gerechten op de kaart. Gerechten die passen bij de Anne&Max. Lekker, gezond, bij voorkeur bio, vers, afgestemd op het seizoen en volgens de laatste trend. Met een team van experts en in samenwerking met de franchisenemers werken we bij Anne&Max twee keer per jaar een half jaar lang aan de nieuwe menukaart. Zodat de er niet alleen een menukaart staat om onze gasten te blijven boeien en binden, maar ook één die efficiënt en effectief werkt voor onze franchisenemers.

Bij Anne&Max zijn wij super transparant. Alle producten worden onder het oog van onze gasten gemaakt. De getrainde baristi schenken vol aandacht cappuccino’s, de warme croissants komen net uit de oven terwijl er een grote club sandwich wordt bereid. Onze producten zijn puur, zoveel mogelijk biologisch, vers bereid en afgestemd op het seizoen. Met veel succes voeren we ook een aantal speciale Anne&Max producten zoals Anne&Max koffie, mokken, koekjes en thee en ons eigen koffieboek: ‘Koffie Thuis’.

First dates
Elke menukaart komen er weer meer mooie, nieuwe en typische Anne&Max producten bij zoals de dadels van Yogi&Yousef. De twee vrienden Yogi & Yousef plukken en verpakken een nieuw type dadels uit Saudi Arabië: de Dalia Sukkary. Heerlijk zacht en zoet, met een romige karamel smaak. Ze groeien in een vruchtbare oase temidden van de Arabische woestijn en bevatten essentiële voedingsstoffen. Rechtstreeks van de palmboom, zonder pesticiden, additieven of toegevoegde suikers. Bij Anne&Max liggen de dadels omringd met een knapperig laagje chocola op de high tea plank, ook kan je de choco dadels los bestellen als een extra geluksmomentje bij de koffie.

Zomer
Op de zomermenukaart is er uiteraard ook extra aandacht voor de huisgemaakte koele dranken zoals de versbereide sappen, shakes en smoothies, IJskoffie’s -en theeën. Naast klassiekers zoals de huisgemaakte citroen&munt IJsthee, bereid met Anne&Max bio IJstheemelange zijn er ook nieuwe dranken zoals de watermeloen&aardbei smoothie.

DSCF9175klein

Binnenkort introduceert Anne&Max tevens weer de zomerse picknickmand, om mee te nemen naar het park, het strand of de hei!

Toekomst
Anne&Max heeft 15 vestigingen waarvan 14 franchise. In 2019 worden volgens planning nog drie vestigingen geopend. De komende jaren zal Anne&Max elk jaar minimaal 5 vestigingen openen. Wij zijn nog hard op zoek naar een franchisenemer voor ons karakteristieke hoekpand in het centrum van Apeldoorn.

Interesse?

https://annemax.nl/franchise/