ANNE, WIL JE WAT MET MIJ BEGINNEN? MAX

Kom naar de franchise informatieavond op dinsdag 9 april in onze nieuwste vestiging in Zwolle!

Informatiebijeenkomst

Op dinsdag 9 april 2019 ben je van harte welkom in Zwolle aan de Sassenstraat 39. Hier organiseert Anne&Max een informatieve franchisebijeenkomst voor geïnteresseerden die willen ondernemen met de unieke koffieformule. Tijdens de bijeenkomst kunnen potentiële kandidaten zich laten informeren over het zelfstandig ondernemerschap, franchise in het algemeen en kennis maken met de formule en de vestiging in Zwolle.

AM Alkmaar

Over Anne&Max

Een huiskamer in de stad, waar je je elk moment van de dag thuis voelt: dat is Anne&Max. Boordevol vakliefde worden de gerechten bij deze koffieformule bereid. En dat proef je. Er wordt alleen met verse, authentieke en gezonde producten gewerkt, zodat alles wat lekker smaakt ook goed voelt. Gasten bij Anne&Max worden dagelijks verrast met pure en eerlijke producten die met veel zorg worden klaargemaakt en met volle enthousiasme worden geserveerd. De barista’s schenken vol aandacht alle soorten koffies, de warme croissants komen net uit de oven en een grote club sandwich wordt à la minute in het zicht bereid. Anne&Max is open, eerlijk, zorgzaam en transparant, wat resulteert in een ijzersterk concept.

anneenmax 5 website

Franchise

Sinds 2012 is Anne&Max een franchiseorganisatie. Veel van onze vestigingen worden al met veel succes geleid door zelfstandige ondernemers. Er zijn kansen om je eigen Anne&Max te beginnen! Er zijn verschillende goede locaties beschikbaar waarvoor we ervaren zelfstandige ondernemers zoeken, waaronder Apeldoorn, Delft en Rotterdam.

Anne&Max is een bewezen succesvol belevingsconcept en vol enthousiasme om samen met goede ondernemers te groeien.

anne max 2013 05

Bij Anne&Max geloven we sterk in lokaal ondernemerschap. Het herkennen en erkennen van de gasten zijn namelijk de basiswaarden van ons bedrijf. Daarom is franchise een belangrijke pijler binnen de groeistrategie van Anne&Max. Wij geloven dat we door samen te werken met enthousiaste en gedreven ondernemers tot een nog beter resultaat komen.

We willen samenwerken met enthousiaste en ervaren ondernemers die onze normen en waarden delen. Ondernemers die zelfstandig een Anne&Max vestiging kunnen leiden waarbij gastvrijheid en kwaliteit voorop staan. Leidinggevende ervaring in de horeca of aanverwante sectoren is hierbij van essentieel belang.

Ben je geïnteresseerd in de franchise kansen van Anne&Max bekijk dan onze franchise-pagina en vraag het informatiepakket aan. 

0814AnneenMax 02 website

Anne&Max Apeldoorn

Voor een prachtige nieuwe locatie in Apeldoorn zijn we op zoek naar een enthousiaste, gedreven en ervaren horeca-ondernemer. Het liefst iemand die de lokale markt goed kent. Deze nieuwe vestiging bevindt zich op een hoek aan de hoofdstraat in Apeldoorn. Het is een statig en authentiek pand met genoeg ruimte voor zitplaatsen en een terras.

Ben jij straks dé franchisenemer van de vestiging in Apeldoorn? Klik hier om je aan te melden voor de informatiebijeenkomst of bel naar 070 – 354 34 30. Liever per mail? Dan kun je je interesse kenbaar maken via [email protected]