ANNE, WIL JE WAT MET MIJ BEGINNEN? MAX

Kom naar de franchise informatieavond op 6 februari 

Informatiebijeenkomst

Op 6 februari 2018 ben je van harte welkom in de Anne&Max vestiging aan het Kerkplein. Hier organiseert Anne&Max een informatieve franchisebijeenkomst voor geïnteresseerden die willen ondernemen met de unieke koffieformule. Tijdens de bijeenkomst kunnen potentiële kandidaten zich laten informeren over het zelfstandig ondernemerschap, franchise in het algemeen en kennis maken met de formule en de vestiging aan de Fahrenheitstraat in Den Haag.

AM Alkmaar

Over Anne&Max

Een huiskamer in de stad, waar je je elk moment van de dag thuis voelt: dat is Anne&Max. Boordevol vakliefde worden de gerechten bij deze koffieformule bereid. En dat proef je. Er wordt alleen met verse, authentieke en gezonde producten gewerkt, zodat alles wat lekker smaakt ook goed voelt. Gasten bij Anne&Max worden dagelijks verrast met pure en eerlijke producten die met veel zorg worden klaargemaakt en met volle enthousiasme worden geserveerd. De barista’s schenken vol aandacht cappuccino’s, de warme croissants komen net uit de oven en een grote club sandwich wordt à la minute in het zicht bereid. Anne&Max is open, eerlijk, zorgzaam en transparant, wat resulteert in een ijzersterk concept.

AM Zeeburg

Franchise

Sinds 2012 is Anne&Max een franchiseorganisatie. Veel van onze vestigingen worden al met veel succes geleid door zelfstandige ondernemers. En er zijn meer kansen om je eigen Anne&Max te beginnen! Er zijn verschillende goede locaties in de Randstad beschikbaar waarvoor we ervaren zelfstandige ondernemers zoeken, waaronder Amsterdam.

Anne&Max is een bewezen succesvol belevingsconcept vol enthousiasme om samen met goede ondernemers te groeien.

anne max 2013 05

Bij Anne&Max geloven we sterk in lokaal ondernemerschap. Het herkennen en erkennen van de gasten zijn namelijk de basiswaarden van ons bedrijf. Daarom is franchise een belangrijke pijler binnen de groeistrategie van Anne&Max. Wij geloven dat we door samen te werken met enthousiaste en gedreven ondernemers tot een nog beter resultaat komen.

We willen samenwerken met enthousiaste en ervaren ondernemers die onze waarden delen. Ondernemers die zelfstandig een Anne&Max vestiging kunnen leiden waarbij gastvrijheid en kwaliteit voorop staan. Leidinggevende ervaring in de horeca of aanverwante sectoren is hierbij van essentieel belang.

Ben je geïnteresseerd in de franchise kansen van Anne&Max bekijk dan onze franchise-pagina en vraag het informatiepakket aan. 

AMHaa 01

Anne&Max Den Haag Fahrenheitstraat

Den Haag, politiek hart van Nederland, maar ook steeds meer metropool, winkelstad en bruisende culturele stad. Binnenkort opent Anne&Max haar derde vestiging aan de Fahrenheitstraat in Den Haag. Een gezellige winkelstraat waar veel Hagenaars tussen hun dagelijkse bezigheden even wat ontspanning opzoeken. Deze locatie van Anne&Max ligt gevestigd aan een prachtig hoekpand met grote ramen en terrasmogelijkheden op de zon. Een droom van elke ondernemer!

Ben jij straks dé franchisenemer van de vestiging in Den Haag aan de Fahrenheitstraat? Klik hier om je aan te melden voor de informatiebijeenkomst of bel naar 070 – 354 34 30. Liever per mail? Dan kun je je interesse kenbaar maken via info@customerfactory.nl.