MAX, ALS DEZE HITTE AANHOUDT, GOOI DAN MAAR EEN IJSTHEE OVER ME HEEN. ANNE

Huisgemaakte IJsthee & Lemonade

Huisgemaakte IJsthee

Bij Anne&Max maken we onze IJsthee zelf van de beste biologische theeën. We zetten de IJsthee van een melange van Ceylon, Earl Grey en Jasmijnthee.

De IJsthee is heerlijk dorstlessend én afkoelend. We gebruiken de siropen van DD Cordials, een ambachtelijke siropenmaker uit Amsterdam Voor onze IJsthee.  We bereiden de IJsthee met vlierbloesemsiroop en voegen lekker veel munt en limoen toe... en natuurlijk veel IJs!

De Anne&Max IJstheemelange is ook verkrijgbaar voor thuis.

Iced tea 1024x680 

Lemonade

Ook huisgemaakt is onze lemonade. Heerlijk fris van verse citroenen en gember. Gezoet met agavesiroop. De lemonade is een gezonde én lekkere dorstlesser!

lemonade 400x392 

Meer om af te koelen

Naast huisgemaakte IJsthee en Lemonade maken we bij Anne&Max ook andere huisgemaakte koude dranken zoals IJskoffie, Italian soda's en dagelijks verse vruchtensappen en smoothies. 

Alle verfrissende dranken van Anne&Max kan je ook meenemen voor een een romantische date in het park, een warme autorit naar je schoonmoeder, als dorstlesser voor na de yoga op het strand of gewoon voor als je de route Den Helder - Maastricht per fiets aflegt. 

Winterse lemonade

Huisgemaakte Coldbrew

Met de hand, koud gebrouwen koffie. Bij Anne&Max maken we onze coldbrew met een bijzondere koffie; namelijk de biologische Ethiopische Suke Quto. Dit zorgt voor een zachte, verfrissende én oppeppende, licht bessige heerlijke koffie!

Coldbrew II