Met Anne&Max op reis

Ga samen met Anne&Max en Avila op reis naar Colombia en bezoek de mooiste koffie-plekken van Colombia zoals bijvoorbeeld de 'koffie-driehoek'. Maak kennis met de boeren die dit prachtige product produceren en proef de beste koffie op de koffieplantages.

Bij Anne&Max zijn we nauw betrokken bij alle producten die we op de kaart hebben staan en koffie in het bijzonder. Waar kan bezoeken wij onze leveranciers om de samenwerking te versterken en de producten te verbeteren. In samenwerking met Avila ontwikkelde we een koffiereis om ook onze gasten kennis te laten maken met de schoonheid van de koffiegebieden, de boeren en de prachtige producten.

DSC09612 1024x680

Leuk&Leerzaam

Deze reis naar Colombia staat in het teken van koffie in al zijn facetten, maar er is natuurlijk ook veel ruimte om dit bijzondere land te ontdekken én te ontspannen.

In Bogota leren we de stad kennen en maken wij  kennis met de lokale koffietradities en bezoeken we een aantal koffie hotspots.

DSC09626 1024x680

Vervolgens laten wij de stad achter om de bergen in te gaan en de koffievelden, de koffieboeren en de koffiebessen te ontdekken. We bezoeken verschillende gebieden en verschillende plantages waarbij je alles leert over de verschillende soorten koffieplanten en de verschillende verwerkingsmethodes. Maar ook leer je een perfecte koffie zetten tijdens een koffiecursus.

Even genieten

Na het bezoek aan de koffiegebieden verhuizen we naar de stad Cartagena om te genieten van de Caraïbische sfeer en te ontspannen, misschien een koffiecocktail?

Koffie & Ondernemerschap

Wobbe van Zoelen, oprichter van Anne&Max, zal meegaan op deze reis om alles te kunnen vertellen over de koffie, de keuzes voor koffie en Anne&Max haar visie op de toekomst van koffie. Daarnaast zal Wobbe vertellen over zijn visie op duurzaam ondernemen en succesvol ondernemen in de horeca.

DSC09636 1024x680

 De Anne&Max koffiereis kan je boeken via Avila: https://www.avilareizen.nl/reizen/koffiereis-colombia-met-annemax