Kom ontbijten!

Ontbijten is misschien wel het belangrijkste, maar wellicht ook wel het fijnste moment van van de dag. Wij helpen jou je bed uit te komen deze koude wintermaanden met onze verschillende kom ontbijten.

Word beter wakker!

KOM! ontbijt

- Fruit & Granen

- Winterse Havermout

- Alles-in-één

Fruit & Granen

Een kom gevuld met alles wat je nodig hebt in de ochtend. Beginnend met stevige Griekse yoghurt voor de goede start van de dag. Hierbij huisgemaakte granola om de energie te geven om toch te beginnen met de presentatie die je eigenlijk gisteren af had moeten hebben. Om het af te maken verschillende soorten fruit om de vitamientjes aan te vullen die je in het weekend vergeten bent tot je te nemen en als laatste kokossnippers, want een feestje geef je ook niet zonder ballonnen.

fruit

Winterse Havermout

Een warm begin van de dag is wel zo fijn tijdens deze koude wintermaanden. Dit kom ontbijt is bovendien ook helemaal vegan. De havermout wordt geweld in amandelmelk en hierna kort opgewarmd. Door het kaneel door de havermout geeft dit ontbijt echt het winterse gevoel van de maanden januari en februari. De banaan en de blauwe bessen geven net dat beetje extra energie voor de dag en met het zuurtje van de cranberry compote ben je helemaal klaar om de dag te beginnen!

havermout

Alles-in-één

Dit is het ontbijt als je weinig tijd hebt, maar toch alles binnen wil krijgen van een uitgebreid ontbijt. We kunnen niet onze geheime alles-in-één mix prijsgeven, maar dit geeft precies de goede kick in de morgen die je nodig hebt. Dit komt onder andere door de verse gemalen koffiebonen die hierin verwerkt zijn. Een zware nacht gehad? Dan is deze kom ontbijt je reddende engel in de morgen!

 

BOWL