VAN KOP TOT STAART IN ORDE

Scharrelvlees van onze leverancier Livar

Bij Anne&Max kiezen we onze leveranciers met veel zorg uit. Ook onze leverancier voor onze bacon, gedroogde ham en worst. Daarom werken we met het Limburgse bedrijf Livar dat kloostervarkens houdt.

Livar V

Diep in Limburg bevindt zich het bedrijf Livar. Het is opgezet als een samenwerking van 5 boeren met de Abdij Lilbosch in Echt. Samen besloten zij een bijzonder varkensras te gaan houden op kleinschalige wijze. De varkens bij de abdij en op de boerderijen kunnen dag- en nacht scharrelen, buiten in de modderpoel of binnen op het verse stro.

Livar II

De varkens worden grotendeels gevoed met granen van de akkers rond de abdij. Akkers die vervolgens weer bemest worden met de mest van de varkens. Een echte regionale kringloop. Ook worden de varkens in Limburg geslacht waardoor ze niet uren in een krappe vrachtwagen hoeven te staan.

Liver IV

  - Bij Anne&Max vinden wij de herkomst van onze producten zeer belangrijk. Eéns in de twee maanden brengen wij met onze medewerkers een bezoek aan één van onze bijzondere leverancier om het verhaal achter onze producten over te kunnen brengen aan onze gasten! -