ZO IS JE DAG 1 STUK MEER WAARD

Huisgemaakte taarten - vers uit onze eigen keuken

Uit eigen keuken

In onze eigen keuken maken we dagelijks van verse ingrediënten de lekkerste taarten, scones, muffins en koekjes. Zoals de Anne&Max worteltaart, de sinaasappelbrownie, de witte chocoladetaart en bijzondere cheescakes met seizoenstoppings. Alle producten worden met de hand gemaakt door onze patissiers. Terwijl de keuken vol staat (echt elk hoekje) met scones, die moeten afkoelen, kneden en mengen, snijden en raspen de patissiers alweer de volgende ingrediënten voor andere zoete producten. Maar ook werken ze hard aan het ontwikkelen van nieuwe producten zoals de vernieuwde vegan- en glutevrije blauwe bessen kokostaart, de kokosmakronen met rozijn en de producten van het seizoen. 

 DSC08710 1024x680

Goede combinatie

Het is soms al moeilijk kiezen welke taart je wilt eten, maar wellicht is het nog lastiger om te bedenken wat je er het beste bij kan drinken. Daarom hebben we een lijstje gemaakt met alle Anne&Max taarten en wat je er het best bij kunt drinken:

1. Worteltaart: Het beste in combinatie met de bio. Jasmijnthee. Een groene Chinese thee op smaak gemaakt met jasmijnbloesem.

2. Sinaasappelbrownie: Uiteraard een perfecte combinatie met de Anne&Max espresso, maar ook bijzonder lekker met Earl Grey.

3. Witte chocoladetaart: De subtiele smaak van witte chocolade gaat heel goed samen met de frisse smaak van Verveine. Deze kruidenthee of Tisane is fris en citroenig.

4. Cheesecake: Deze seizoenstaart (met vanille) is perfect in combinatie met koffie zoals de Anne&Max filterkoffie.

5. Scone met clotted cream & jam: Dit is al een perfect combinatie op zich! Nog beter wordt de scone met een Vandaag-Blijf-Ik-Binnen thee. Een kruidige rooibos met sinaasappel, kardamom, gemberwortel en kaneel.

6. Blauwe bessen kokostaart: Heerlijk in combinatie met de huisgemaakte Anne&Max coldbrew, misschien met een scheutje kokosmelk.

DSC08725 1024x680

Taart om iets te vieren, thuis of op kantoor

De Anne&Max taarten zijn ook te bestellen om thuis je verjaardag te vieren of op kantoor die van een collega. Kijk hier voor het bestellen van taarten.