DEZE MAAND OP HET KRIJTBORD:  NAZOMER!

In de maand september hebben wij de krijtbord special: nazomer.

BAGUETTE NAZOMER

Pérène baguette biologische kip, biologische zachte geitenkaas, spinazie, avocado, geroosterde zoete aardappel, granaatappelpitjes, noten&pittenmix en afgemaakt met een beetje balsamicodressing. 

Baguette Nazomer

SALADE NAZOMER  

Biologische kip, biologische zachte geitenkaas, spinazie, avocado, geroosterde zoete aardappel, granaatappelpitjes, noten&pittenmix en afgemaakt met een beetje balsamicodressing.

 Salade Nazomer

 

WIST JE DAT..

 

  • Onze biologische kip afkomstig is van kleinschalige boerderijen in Frankrijk. De kippen worden gehouden in kleine lichte stallen en mogen na de vorming van hun verenkleed naar buiten. Het vlees heeft het Label Rouge keurmerk. Label Rouge kippen behoren tot de zogenaamd langzaam groeiende rassen, wat de kwaliteit van het vlees ten goede komt. Het voer van de kippen bestaat voor 75% uit granen en graanproducten en is 100% plantaardig. 
  • Onze geitenkaas uit Nederland komt? Sinds 1982 maakt de Bettinehoeve uit liefde voor het ambachtelijke kaasmakers vak de allerlekkerste geitenkazen. Met z'n heerlijk milde smaak heeft Bettine dat unieke Hollandse karakter. Deze 100% verse geitenkaas is natuurlijk zacht en fris, rijk aan eiwitten en ook nog eens licht verteerbaar.