ZONDAG 

Maandag tot en met vrijdag zijn dagen om te werken, te studeren en om druk bezig te zijn. Zaterdag is klusjesdag, boodschappendag, winkeldag en schoonmaakdag,...

Zondag is de doen-waar-je-zin-in-hebt-dag, uitrustdag en vandaag-hoef-ik-dus-helemaal-niks-dag.

Voor Anne&Max is zondag een dag om op het laatste moment pas te besluiten wat je zult gaan doen. Het is een dag om te delen met je geliefden. Het is een dag om de tijd te nemen voor een lekker ontbijt en goede koffie. Het is een dag om lekker uit te rusten en te genieten van een afspraakloze dag. 

Kom ontbijten 17

Daarom kun je op zondag bij ons de hele dag door ontbijten. Je hoeft je wekker dus niet te zetten. We hebben ontbijtjes om samen te delen, zoals het Anne&Max ontbijt voor twee (of voor vier, zes of acht). We hebben relaxte muziek om te onthaasten en tijdschriften en boeken om even in je eentje te genieten. We hebben relaxte stoelen waaruit je niet meer wilt opstaan. We hebben relaxte Anne’s en Maxen die zachtjes tegen je praten als je nog niet helemaal wakker bent, of een extra shot espresso in je koffie doen als je dat nodig hebt. 

AnneMax ontbijt voor 2 I

Op zondag ben je voor het ontbijt de hele dag door nog op tijd, maar houd je van rust en stilte om je heen, kom dan zo vroeg mogelijk. Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Leiden en Utrecht zijn al vanaf 9:00 uur open. Alkmaar slaapt wat langer uit en opent haar deuren om 10:00 uur!