Anne&Max

Anne&Max is dé plek waar je voor de lekkerste koffie, ontbijtjes en lunch terecht kan. In een ongedwongen sfeer rustig de krant lezen of even met wat vrienden bijkletsen: Anne&Max is de huiskamer in de stad, waar je je elk moment van de dag thuis voelt!

Geïnteresseerd in het franchisen binnen de daghoreca? In de volgende steden zijn er voor Anne&Max ook volop mogelijkheden: Zwolle, Amsterdam, Breda, Rotterdam, Amersfoort en Utrecht. Klik hier om je in te schrijven voor de informatiebijeenkomst en ontvang gelijk de gratis franchisebrochure!

ANNE&MAX BELEVING

We zijn een huiskamer in de stad waar onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In een luie stoel om de krant te lezen, aan de grote leestafel om bij te praten, aan een tafel om te werken of aan de bar om even een espresso te drinken. Anne&Max is zo ingericht dat zowel gasten die alleen komen als kleine groepen een plek kunnen vinden waar ze zich op hun gemak voelen.

AnneMax Oud West

Met de Anne&Max beleving onderscheiden we ons van andere concepten. De beleving is niet in één zin samen te vatten. De Anne&Max beleving vind je terug in alles wat we doen, van onze menukaart, de inrichting, een bericht op Instagram tot de keuze voor een servet.

AnneMax to go Den Haag buiten II

Anne&Max zorgt voor lekkere, veelal biologische en fairtrade, gezonde en verse producten voor elk moment van de dag. Gedurende de dag worden alle producten zichtbaar voor de gasten afgebakken en bereid.
Ons assortiment is samengesteld rondom de Anne&Max kernmomenten:

 • Ontbijt
 • Koffie
 • Brunch
 • Lunch
 • High tea
 • Wijn & borrel

Cappuccino 1024x680

MISSIE

Anne&Max wil een huiskamer in de stad zijn.

We willen onze gasten blijven verrassen met pure, eerlijke producten die met zorg worden bereid en met oprecht enthousiasme worden geserveerd.

Anne&Max wil uitgroeien tot een nationale keten van Fresh Food & Coffee Cafés

Producten

Bij Anne&Max hebben we niets te verbergen. Alle producten worden onder het oog van de gasten bereid. De getrainde baristi schenken vol aandacht cappuccino’s, de warme croissants komen net uit de oven terwijl er een grote Super Club wordt bereid.

Super 1024x680

Onze producten zijn puur, zoveel mogelijk biologisch en/of fairtrade, vers bereid en afgestemd op het seizoen. We werken nauw samen met lokale bedrijven die met oog voor de maatschappij ambachtelijke en (meestal) biologische producten produceren. Een aantal producten wordt naar wens van Anne&Max speciaal voor ons bereid. Zo brand Bocca de beste biologische arabicakoffie voor Anne&Max en bakt Desem enzo prachtige biologische broden naar recept van Anne&Max.

Merk

De communicatie van Anne&Max draagt sterk bij aan onze beleving. Via advertenties, website, social media, en de krijtborden praten Anne en Max met elkaar. Ook wordt het merk ondersteund met eigen producten zoals onze koffie’s, theeën en servies zoals mokken.

Ontbijt mok 

Deze consequent doorgevoerde communicatiestijl benadrukt ons onderscheidend vermogen en leidt tot groot enthousiasme bij onze gasten.

Gasten

Anne&Max richt zich op een brede groep consumenten om alle kernmomenten van de dag te benutten. De groepen hebben met elkaar gelijk dat zij van goede koffie en eerlijke, gezonde producten houden en op zoek zijn naar een moment van rust op hun dag. Zij voelen zich thuis binnen de belevingswereld van Anne&Max.

Anne&Max communiceert veel met haar gasten, zowel instore als online. We werken actief met gastenloyaliteit- en responsprogramma’s. Het is ons doel om onze gasten zich elke dag thuis te laten voelen.

Anne’s en Max-en

Onze waarden en beleving komen alleen tot uiting door onze medewerkers; daarom trainen we de medewerkers intensief. Het is ons doel om de gasten elke dag met een oprechte glimlach te herkennen en vol enthousiasme te bedienen. We trainen en examineren de Anne’s en Max-en continu op de volgende gebieden:

 • Gastvrijheid en bedieningsvaardigheden
 • Barista
 • Sandwichchef
 • Keukenvaardigheden
 • Management trainingen

Desem enzo bezoek

Alle trainingen zijn er op gericht om via uniforme werkwijzen constante kwaliteit en service te kunnen garanderen. De basis voor onze service is onze bedrijfscultuur. Door steeds te investeren in onze medewerkers door middel van opleidingen, inspiratie en beloning is er een betrokken en enthousiaste bedrijfscultuur ontstaan.

Maatschappij

Anne&Max wil onderdeel zijn van de (lokale) maatschappij en waar kan bijdragen. Daarom werken we zoveel mogelijk met biologische en/of fairtrade producten en hebben we veel producten die bijdragen aan goede doelen waaronder Earth Water.

Locatie

Anne&Max vestigt zich in de grotere steden in Nederland met een diversiteit aan doelgroepen. Een drukke winkelstraat, een hogeschool of een universiteit en de aanwezigheid van zakelijke dienstverlening in en om het stadscentrum zijn essentieel.
De locatie van Anne&Max moet makkelijk bereikbaar zijn, zowel te voet als per fiets. Zo kunnen onze gasten ook onderweg naar hun werk of school bij ons stoppen voor een ontbijt of een koffie to-go. Het liefst vestigen we ons in hoekpanden met grote ramen en met een oppervlakte tussen de 100m2 en 200m2. Een terras is natuurlijk ideaal om ook in zomer te kunnen genieten van ontbijt of een iced-cappuccino in de zon. We baseren onze keuze voor een pand onder andere op een vestigingsplaatsonderzoek

 leiden700x440 2

FRANCHISE KANSEN

Anne&Max biedt ondernemers een bewezen concept met een sterke merknaam en uitstraling. Het concept is vastgelegd in heldere werkwijzen, trainingsmodules en recepten.

Anne&Max en ondernemerschap

Bij Anne&Max geloven we sterk in lokaal ondernemerschap. Het herkennen en erkennen van de gasten zijn namelijk de basiswaarden van ons bedrijf. Daarom is franchise een belangrijke pijler binnen de groeistrategie van Anne&Max. Wij geloven dat we door samen te werken met enthousiaste en gedreven ondernemers tot een nog beter resultaat komen.

Profiel franchisenemer

We willen samenwerken met enthousiaste en ervaren ondernemers die onze waarden delen. Ondernemers die zelfstandig een Anne&Max vestiging kunnen leiden waarbij gastvrijheid en kwaliteit voorop staan. Leidinggevende ervaring in de horeca of aanverwante sectoren is hierbij van essentieel belang.

Anne&Max Utrecht II

In Utrecht zal Anne&Max in 2018 nog een vestiging openen. In een schitterend pand gelegen op een hoek van een hoogstaande winkelstraat zal Anne&Max een nieuwe huiskamer creëren.  Het hoekpand is 134m2 groot, heeft grote ramen en een uitgebreid terras. De locatie is een echt afspreekpunt dat zich goed leent voor een dagzaak. Voor de locatie in Utrecht is Anne&Max op zoek naar een gedreven ondernemer met kennis van de lokale markt. Een ervaren horeca-man of vrouw die weet hoe je gastvrijheid tot een prioriteit maakt en actief mee wil groeien met het succes van Anne&Max. 

amsterdam700x440 5

Anne&Max ZWOLLE

Voor een prachtige nieuwe locatie in Zwolle zijn we op zoek naar een enthousiaste, gedreven en ervaren horeca-ondernemer. Het liefst iemand die de lokale markt goed kent. Deze nieuwe vestiging bevindt zich in het oude centrum van Zwolle. Het is een statig en authentiek pand met genoeg ruimte voor zitplaatsen en een terras

AM Zeeburg

WORD FRANCHISENEMER

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de franchise-kansen bij Anne&Max. Vul dan het onderstaande formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Op dit moment zoeken we franchisenemers voor de volgende steden:

 • Amsterdam
 • Zwolle
 • Rotterdam
 • Delft

  Anne&Max is lid van de Nederlandse Franchise Vereniging. 

Logo NFVklein